Ce purtăm de Crăciun? Casual versus Elegant

Crăciunul este despre bucuria de a fi împreună alături de cei dragi și a fi recunoscători pentru ce avem și ce suntem, tocmai de aceea este important ca în toată agitația Crăciunului să alegem ținutele comode, care ne pun în evidență stilul. Fie că ești adeptul unui stil casual, ori alegi îmbrăcămintea elegantă pentru seara de ajun, la Meyer și W. Wegener găsești exact ceea ce cauți! Poți alege din zeci de modele de pantaloni, pulovere și sacouri, iar noi te ajutăm cu sfaturi pentru a le combina în așa fel încât să te regăsești într-un mod cât mai autentic și mai stylish.

 

Un look casual și voios

Dacă ești adeptul imprimeurilor, dungilor, carourilor înseamnă că undeva în adâncul sufletului ai rămas un copil voios, care se bucură de Crăciun ca și odinioară. Ce moment mai bun de a purta un pulover sau un fular cu motive decât în seara de Ajun?

Dacă îți dorești un look casual și mai relaxat, atunci pantalonii Douglas (stânga), confortabili și în același timp chic, vor fi alegerea ideală. O alternativă mai elegantă, cu un aspect smart, însă la fel de comod este modelul Eton (dreapta), disponibil într-o varietate mare de culori.

Rămâne la alegerea ta dacă vei purta o cămașă sub pulover, dar sfatul nostru este nu folosești în același timp mai multe imprimeuri pentru a nu încărca vizual ținuta. O cămașă albă simplă poate fi alegerea perfectă!

 

Elegant, cu cămașă sau fără

Dacă te afli în categoria oamenilor care sărbătoresc Crăciunul în stil elegant, atunci poate ar fi timpul să scoți sacoul la înaintare. Pe cât de multe stiluri vestimentare, pe atât de multe posibilități!

     

 

O ținută all-black este simplă și elegantă cu care nu poți da greș niciodată, mai ales dacă ești invitat la o petrecere de Crăciun unde nu ești sigur de dress code. O pereche de pantaloni Reno (stânga) îți vor oferi confortul de care ai nevoie, iar sacoul Nelson vine cu un plus de eleganță.

Dacă îți place să experimentezi cu culori și contraste, atunci alege să combini o culoare clasică precum albastru cu o culoare îndrăzneață precum cărămiziu. Vei ieși garantat în evidență cu modelul Rover (mijloc), cu un croi chino clasic, realizat din bumbac organic.

Alternativa cămășilor pe timpul iernii sunt puloverele pe gât, care oferă un aer modern și sofisticat ținutei tale. Se spune că o ținută ideală ar trebui să aibă două, maxim trei culori diferite în compoziție. Chiar dacă alegi sacoul și pantalonii de aceeași culoare, alege să asortezi restul ținutei cu o altă culoare, pentru a oferi un aer interesant apariției tale.

 

TIP:

Dacă vrei ca ținuta ta să fie ceva într-adevăr specială, poartă pantalonii de catifea din noua colecție, disponibili în mai multe culori. Deși catifeaua este un material care nu se mai folosește cu aceeași obișnuință ca pe vremuri, astăzi ea primește un loc de cinste în categoria pantalonilor premium, având un aspect remarcabil în ținutele elegante și fiind în același timp un material foarte confortabil.

 

Urmărește blogul nostru pentru mai multe sfaturi și rămâi aproape pentru a afla noutăți de la Meyer și W. Wegener.

Îți dorim un Crăciun liniștit alături de cei dragi, în ținuta care te face să te simți cu adevărat tu!